Bij een steekpartij in Landgraaf zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt. De politie heeft één verdachte aangehouden.

De verdachte is een 65-jarige man. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, een van hen is zwaargewond geraakt.

De steekpartij vond plaats op de Broekhuizenstraat in de Limburgse plaats. Rond 19.00 uur kreeg de politie een melding binnen van het incident. De verdachte bedreigde bij een woning de bewoners en sloeg daarna een ruit van een auto in.

Daarop kwam een vrouw uit de naastgelegen woning naar buiten. Zij werd door de verdachte gestoken. Vervolgens kwam er een man uit de woning die eveneens door de verdachte werd gestoken. De man raakte hierbij zwaargewond en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Andere buurtbewoners wisten de verdachte te overmeesteren. De politie stelt een onderzoek in om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding is voor dit incident.

Inmiddels is bekend dat de gewonde slachtoffers aanspreekbaar zijn, hoewel beiden nog wel in het ziekenhuis liggen.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!