Een groot verkeersongeluk op de A1 bij de afslag Lochem (Gelderland) heeft dinsdag het leven van een 25-jarige man uit Barneveld geëist. Twee mensen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De snelweg was rond 14.00 uur weer open.

Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en een busje betrokken. De man die is omgekomen, zat in een van de vrachtwagens. De gewond geraakte weggebruikers zaten in het busje. Het verkeer is na het ongeval compleet vastgelopen. Het ongeluk is tijdens de ochtendspits gebeurd.

Volgens de ANWB hebben automobilisten uren vertraging opgelopen. Verkeer richting Apeldoorn kan omrijden via Zwolle of Enschede.

Afgelopen zaterdag is op dezelfde snelweg al een zwaar ongeluk met een vrachtwagen gebeurd. Bij het ongeval ter hoogte van de plaats Enter is een 64-jarige Duitse vrachtwagenchauffeur omgekomen. De snelweg is toen ook urenlang afgesloten geweest.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!