De politie heeft dinsdagavond in een woning in Rotterdam 220.000 euro gevonden in een vuilnisbak. Eerder op de avond troffen agenten in een auto al ruim 30.000 euro aan.

De 30.000 euro werd gevonden nadat agenten op de Boezemweg een verdachte auto hadden zien rijden. Na een achtervolging stapte de bijrijder uit op de Philip Vingboonsstraat. Daar kreeg hij een pakketje overhandigd van een man in een portiek, waarna hij weer instapte. Bij een controle van het voertuig vond de politie vervolgens een plastic tas met daarin het geld.

Na deze vondst werd besloten om ook de woning aan de Philip Vingboonsstraat te doorzoeken. Daar werd in een vuilnisbak 220.000 euro aangetroffen.

Het geld is in beslag genomen. De twee mannen in de auto en de man in de woning zijn opgepakt voor witwassen. Het gaat om een 44-jarige man uit Limburg en twee mannen van 33 en 43 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!