Woensdag en donderdag wordt het zomers weer met veel zon en temperaturen tussen de 23 en 27 graden. De rest van de week wordt het bewolkt met temperaturen rond de 20 graden.

Vooral landinwaarts in Overijssel, Gelderland, Drenthe en Limburg kan de temperatuur woensdag en donderdag hoog oplopen, meldt Weerplaza. In de kustgebieden blijft het ook woensdag en donderdag redelijk bewolkt, doordat de wind daar van de zee komt.

De rest van de week komt de wind vanuit het noordwesten, waardoor de wolken zich over het hele land verspreiden. Dat zorgt er ook voor dat de temperatuur lager wordt.

Vanaf vrijdag lijkt het weer bewolkt te worden en dan kan het ook weer gaan regenen. Weeronline meldt dat dit nog niet zeker is, omdat nog niet duidelijk is welke kant de wind opdraait na donderdag. Als de wind naar het noorden draait, wordt het bewolkt, maar als de oostelijke wind aanhoudt, blijft het zomers.

Volgens Weeronline loopt de temperatuur in het binnenland de hele week op tot 23 en 25 graden. Aan de kust blijft het maximaal 20 graden.

Komende 5 dagen Max. Min. Wind
Vrijdag Z 2
Zaterdag Z 3
Zondag Z 4
Maandag ZW 5
Dinsdag ZW 6

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!