Door drie ongevallen binnen korte afstand op de A10 bij Amsterdam is de weg tussen afrit Watergraafsmeer en knooppunt Watergraafsmeer enige tijd afgesloten geweest. Bij de ongevallen waren in totaal tien auto's betrokken.

Volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat gebeurden de drie ongelukken binnen 400 meter van elkaar. Automobilisten werden bij afslag Diemen-Noord de A10 afgeleid, waar ze konden keren.

De ongelukken gebeurden aan de oostkant van de snelweg, maar de file begon al aan de westkant van de snelweg. Of het er door de afsluiting meer files gaan ontstaan, durfde de woordvoerder niet te voorspellen, maar "die kans is wel aanwezig". 

Rond 20.00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

A67

De overlast op de A67 tussen Eindhoven en Venlo viel volgens de woordvoerder mee. Daar sloeg een auto over de kop, waardoor de hele rijbaan dicht was. Inmiddels is die weer open.

Op de A4 van Amsterdam naar Den Haag gebeurde bij de Schipholtunnel een ongeluk met een vrachtwagen, waardoor twee banen waren afgesloten, maar rond 18.15 uur werd de weg daar weer vrijgegeven.

Bekijk hier de situatie op de weg.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je ’s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!