De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier mannen aangehouden in Zandvoort na twee afzonderlijke incididenten. De agenten spreken van vechtpartijen en belediging. 

Om 1.45 uur werden de eerste aanhoudingen gepleegd in het centrum, laat de politie weten. 

Twee Engelsmannen van 48 en 51 werden opgepakt na een vechtpartij in een café. Als gevolg van de ruzie, raakte een 40-jarige man uit Zandvoort gewond. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel en op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. 

Even later, rond 2.30 uur, moesten agenten opnieuw ingrijpen nadat ze werden uitgescholden door een duo uit Zandvoort. De mannen, in de leeftijd van 20 en 23 jaar, zijn meegenomen naar het politiebureau. 

Ook zegt de politie ook nog bezig te zijn met het onderzoek naar een tweede vechtpartij op het terras van een café in Zandvoort. Een 23-jarige man uit de gemeente is hierbij gewond geraakt aan zijn hoofd. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. 

Er zijn geen aanhoudingen gedaan na dit incident. 

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!