Komend weekend warm lenteweer met temperatuur boven 20 graden

Vanaf vrijdag wordt het droog en warm lenteweer. In het zuiden en oosten van het land kan de temperatuur zelfs oplopen tot 21 graden.

Dat meldt Weeronline.

Vrijdag wordt de temperatuur van 20 graden nog niet bereikt. Op de Waddeneilanden wordt het dan 13 graden en in het zuidoosten 17 graden.

Zaterdag wordt het al wat warmer, maar zondag wordt waarschijnlijk de mooiste lentedag van het weekend. Dan is het droog, komt de temperatuur in het zuiden van het land boven de 20 graden uit en er waait dan een matige zuidenwind.

Voordat het lenteweer Nederland bereikt komen er nog een paar wisselvallige dagen aan. Op Tweede Paasdag is het bewolkt en kan er wat regen vallen en ook dinsdag en woensdag vallen er buien. Wel zal de temperatuur dan al wat stijgen.

Na het weekend blijft het nog een paar dagen droog, maar de temperatuur ligt dan met 13 tot 18 graden wel iets lager dan in het weekend.

Komende 5 dagen Max Min Wind
Donderdag 25°C 15°C ZW 4
Vrijdag 16°C 14°C W 5
Zaterdag 16°C 10°C W 4
Zondag 16°C 10°C NW 4
Maandag 14°C 11°C WZW 5

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

Lees meer over:
Tip de redactie