Donderdagochtend 2.00 uur heeft de politie na een lange zoekactie een man aangehouden in Tilburg voor betrokkenheid bij een steekinicident dat woensdagmiddag plaatsvond in Alphen. 

Woensdagmiddag rond 15.00 uur vond er een steekinicident plaats in Alpen waarbij een 21-jarige inwoner uit Tilburg gewond raakte. Het slachtoffer werd met ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij is opgenomen. 

De verdachte uit Tilburg, die bekend staat bij de politie als vuurwapengevaarlijk, sloeg na het incident op de vlucht. De politie vermoede dat hij zich bevond in zijn woning en schakelde een speciaal arrestatieteam in. Rond 18.00 uur werd het huis omsingeld en de straat afgesloten. Honderden toeschouwers werden door de politie op veilige afstand gehouden. 

Een arrestatieteam viel een aantal uren later de woning binnen maar trof de man niet aan. De zoekactie werd uitgebreid en uiteindelijk werd de verdachte gearresteerd in een woning aan de Vellingenhoef in Tilburg. De Tilburger wordt verder verhoord.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je ’s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!