Meerdere ongelukken leiden dinsdag tot veel vertraging op de A4 van Den Haag naar Amsterdam. Onder meer ter hoogte van Zoeterwoude stond een file die flinke vertraging veroorzaakte. Rond 9.30 uur is daar vier kilometer vertraging.

Bij het ongeluk waren enkele bedrijfsbusjes en een personenauto betrokken. Een persoon zou gewond zijn geraakt. In de file zelf vond ook nog een klein ongeluk plaats tussen twee personenauto's.

De hoofdrijbaan was lange tijd afgesloten. De verkeersdiensten adviseerden verkeer van Den Haag naar Amsterdam om te rijden via de A44, al was deze route rond 7.30 uur ook al dichtgeslibt.

Verkeer op de A44 moet rekening houden met een vertraging van een half uur.

Vrijgegeven

Alle rijbanen op de A4 zijn inmiddels wel weer vrijgegeven, maar het zal nog even duren voordat de file is opgelost, voorspelt de ANWB.

De verkeerssituatie wordt verergerd door nog een ongeluk op de A4 tussen Delft en het Rijswijkse industrieterrein Plaspoelpolder, eveneens in de richting Amsterdam. Daar staat vijf kilometer file en is de rechterrijstrook afgesloten.

Bekijk de situatie op de weg

Wil jij elke ochtend direct weten wat je ’s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!