Baby Hannah die maandagochtend in Eersel werd ontvoerd door haar biologische ouders, is later op maandag in goede gezondheid teruggevonden in het Duitse Bad Bentheim. Haar ouders zijn aangehouden, meldt de politie Oost-Brabant.  

Het meisje werd maandagochtend in Eersel (Noord-Brabant) met geweld meegenomen door haar ouders. De man en vrouw gingen er vervolgens vandoor in een donkere Mercedes. 

Vanwege de ontvoering was een Amber Alert uitgegeven. De politie maakte zich namelijk "ernstige zorgen" over de veiligheid van het kind.

Het meisje is maandagavond rond 20.00 uur gevonden naar aanleiding van verschillende tips. De politie wist de ouders uiteindelijk op basis van die tips te vinden op een vakantiepark in het Duitse Bad Bentheim, zo'n twintig kilometer ten oosten van Enschede. 

Bij de zoektocht is samengewerkt met de Duitse politie, die de ouders uiteindelijk ook heeft gearresteerd. Nederland heeft om hun uitlevering gevraagd. 

Het meisje zelf wordt zo snel mogelijk weer naar Nederland gebracht. 

Pleeggezin

Het kindje was bij de biologische ouders weggehaald en ondergebracht bij een pleeggezin. De ouders hadden onder begeleiding contact met hun dochter.

Het meisje was nog maar amper anderhalve maand oud toen ze in het ziekenhuis werd opgenomen en onder toezicht werd geplaatst van Jeugdbescherming Brabant.

Mishandeling

Het meisje was bij haar ouders weggehaald vanwege vermoedens van mishandeling, zo bleek maandag uit rapporten van de Raad voor de Kinderbescherming. 

In oktober vorig jaar werden bij het meisje gebroken ribben, een gebroken enkel en meerdere blauwe plekken geconstateerd. Haar ouders (25 en 26 jaar) zijn toen ook aangehouden voor mishandeling.