De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer van de aanrijding op de A58 tussen Breda en Tilburg. Woensdagavond overleed een persoon door een aanrijding met meerdere voertuigen, bij de afrit Tilburg-Reeshof.

Bij het ongeval, dat woensdagavond ongeveer om 20.00 uur plaatsvond, waren zowel een vrachtwagen als meerdere personenauto's betrokken. Het slachtoffer werd aangereden door de vrachtwagen.

De politie meldt aan NU.nl dat analisten en forensisch medewerkers nog steeds bezig met het onderzoek en dat nog getuigen nog gehoord moeten worden. De politie stelde woensdagavond dat werd gekeken naar de mogelijkheid van zelfdoding. Dit scenario wordt nog steeds onderzocht.

Het slachtoffer liep mogelijk op de snelweg, maar dat kan niet bevestigd worden door de politie. Een van de personenauto’s belandde tegen de vangrail, waardoor de bestuurder lichtgewond raakte en naar het ziekenhuis moest.

Afgesloten

De A58 werd enkele uren afgesloten zodat de politie het incident kon onderzoeken. Donderdagochtend rond 2.30 uur werd de snelweg weer vrijgegeven.