Het tweede slachtoffer van het auto-ongeval op het terrein van Duinrell in Wassenaar is zondagavond overleden. De 47-jarige man verkeerde sinds het ongeval al in kritieke toestand.

Een andere inzittende van de auto, een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, overleed zondagochtend al. Hun wagen belandde tijdens een vermoedelijk eenzijdig ongeval in het water op het terrein van vakantie- en attractiepark Duinrell. 

De mogelijke bestuurder van het voertuig is aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, meldt de politie.

Hulpdiensten kregen zondag om 03.15 uur een melding dat op het terrein een auto te water was geraakt. Agenten zagen inderdaad een auto in het water liggen.

Vakantiepark

Duikers van de brandweer hielpen een persoon, die zelfstandig uit het voertuig wist te komen, op de kant en haalden uit het voertuig de twee andere mannen. Alle drie werden ze naar een ziekenhuis gebracht.

De auto kwam in een brede sloot terecht vlakbij parkeerplaats drie van het vakantiepark. De slachtoffers zijn mogelijk verblijfsgasten van het park.