De politie is nog altijd druk bezig met het onderzoek naar het zware ongeval op de Sloeweg in Ritthem (Zeeland) vorige week dinsdag. Twee jonge kinderen van drie en vijf jaar oud kwamen hierbij om het leven.

Na een getuigenoproep dit weekend hebben zich nog drie mensen met tips gemeld, laat de politie maandag desgevraagd aan NU.nl weten. 

De auto waarin het jongetje en het meisje, broer en zus, zich bevonden botste frontaal op een tegenligger nadat het voertuig op de verkeerde weghelft belandde. Hun 30-jarige moeder, die de auto bestuurde, ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis.

Het is nog altijd onbekend hoe het ongeluk kon gebeuren. De wegen waren lokaal nog glad na de hevige sneeuwbuien van zondag en maandag. 

Familie

De 35-jarige bestuurder van het andere voertuig raakte eveneens gewond, maar kon na een behandeling in het ziekenhuis al snel naar huis. 

De familie van het gezin laat via de politie weten dankbaar te zijn voor iedereen die hulp heeft verleend na het ongeval of medeleven heeft getoond.