De zoektocht in Huis ter Heide (gemeente Zeist) naar de vermiste Anne heeft zondag nog niks opgeleverd. Dat gebeurt in een gebied bij het terrein dat zaterdag is doorzocht.

De 25-jarige vrouw uit Utrecht kwam niet terug van een fietstocht, vorige week vrijdagavond. In Huis ter Heide werd eerder deze week haar jas gevonden.

Ongeveer 150 mensen waren zondag bezig het gebied uit te kammen. Naast de ME, familieleden, vrienden hielpen ook vrijwilligers van het Rode Kruis mee en experts van Defensie. Volgens de woordvoerder zijn zondag geen nieuwe spullen aangetroffen.

Afgelopen vrijdag werd een rugzak en donderdagavond een zwarte omafiets aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk van haar zijn.

Vijfhonderd tips

De 25-jarige Anne vertrok vrijdag 29 september uit Rijnsweerd (Utrecht) op een zwarte fiets. Om 18.50 uur stuurde ze haar vriend nog een foto van zichzelf, toen ze in de regen stond. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. 

De politie maakte dinsdag de route bekend die de vrouw vermoedelijk heeft gereden. Ze fietste de route 115802  tussen 19.00 en 20.30 uur van Soest in de richting De Bilt. Mogelijk was ze toen weer terug op weg naar huis.

Inmiddels heeft de politie ruim vijfhonderd tips binnengekregen.