De politie heeft donderdagavond verschillende wapens en drugs aangetroffen bij huiszoekingen naar aanleiding van het onderzoek naar alle leden van de Hells Angels van het Haarlemse Chapter. In totaal zijn er 24 panden doorzocht. 

De politie hield donderdagavond negen leden van het Haarlemse chapter van de motorclub Hells Angels aan na een inval in het clubhuis van de motorclub, aan de Baljuwslaan. Ook is een 32-jarige vrouw opgepakt. Zij is geen lid maar wel verbonden aan het chapter.

Volgens de politie zijn bij de doorzoekingen op verschillende locaties meerdere goederen aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft vuurwapens, tasers, imitatiewapens , slag- en steekwapens en een hoeveelheid verdovende middelen, waaronder cocaïne en xtc, in beslag genomen. Ook werd bij een van de doorzoekingen op een locatie buiten Haarlem een klein xtc-lab aangetroffen.

Motoren

Verder zijn meerdere auto’s en motoren in beslag genomen en een geldbedrag van ongeveer 40.000 euro. Ook zijn digitale gegevensdragers en de nodige administratie meegenomen. 

De tien aangehouden verdachten zullen volgende week worden voorgeleid voor de rechter-commissaris.