Poging tot inbraak bij ondernemer Hennie van der Most

In het huis van de bekende ondernemer Hennie van der Most is zaterdagavond geprobeerd in te breken. De politie heeft een verdachte aangehouden. 

De poging tot inbraak was bij de villa van de ondernemer aan de Zutphenseweg (N348) in het Gelderse Gorssel. De verdachte, een 44-jarige man uit Albanië zat verstopt in het bos rondom het huis. Hij is aangehouden en vastgezet. 

De politie heeft nog gezocht in de omgeving van de villa omdat er mogelijk een tweede verdachte zou zijn. Die is niet meer gevonden. Er is ook een helikopter ingezet om te helpen zoeken. De politie zoekt nog naar getuigen.

Volgens de NOS betrapte Van der Most de inbrekers zelf en is het al de vierde keer dat er wordt geprobeerd in te breken bij de ondernemer.

Hennie van der Most

Hennie van der Most is bekend als recreatieondernemer. Hij bouwt grote panden om tot horeca- of amusementsgelegenheden. Zo maakte hij in Overijssel een restaurant in een watertoren en bouwde hij in Duitsland een kerncentrale om tot attractiepark. 

In 2009 presenteerde Van der Most het MAX-programma Operatie Van der Most, waarin hij noodlijdende bedrijven te hulp schoot.

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie