Twee voetballers zijn zaterdagmiddag gewond geraakt nadat tijdens een amateurwedstrijd in Utrecht een vechtpartij was uitgebroken. De ruzie ontstond nadat spelers een besluit van de grensrechter in twijfel trokken.

Het incident vond volgens RTV Utrecht plaats op het terrein van voetbalvereniging Odin. Odin 4 speelde zaterdagmiddag tegen Delta Sports 7 uit Houten.

Een speler van Odin zou volgens de NOS gedreigd hebben de grensrechter neer te steken. Tegelijkertijd brak er op het veld een vechtpartij uit. Hierbij werd een speler van Delta Sports op het hoofd geslagen.

De scheidsrechter staakte meteen de wedstrijd, maar dit eindigde het gevecht niet.

Achtervolging

Spelers van Odin achtervolgden de tegenstanders van Delta Sports naar de kleedkamer. Hier kreeg een andere speler van Delta Sports een kopstoot.

Beide gewonden zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de NOS mochten de twee gewonden na behandeling weer naar huis.

Aangifte

Delta Sports heeft laten weten aangifte te gaan doen van de vechtpartij. Odin heeft nog niet gereageerd op de ruzie.

De politie onderzoekt het incident en vraag toeschouwers die opnames hebben gemaakt zich te melden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, laat een woordvoerder van de politie zondagmiddag weten.