Aanhoudingen na vondst lichaam Zeewolde

De politie heeft woensdag in Zeewolde twee verdachten aangehouden na de vondst van het lichaam van een man die door geweld om het leven is gekomen.

Dat meldt de politie Flevoland. 

De politie kreeg even na 06.00 uur melding van een gewonde man in een woning aan het Noordereiland. Eenmaal aangekomen bleek de man te zijn overleden. De twee verdachten werden in de buurt van de woning aangetroffen en ingerekend.

In de woning waar het lichaam werd gevonden, wordt sporenonderzoek gedaan. Over hoe de man precies is omgekomen of over de twee gearresteerde mannen kon de politie nog niet meer zeggen. Regionaal dagblad De Stentor meldt op basis van getuigen dat het slachtoffer is gewurgd en doodgestoken. Volgens de krant zou de man betrokken zijn bij een drugsconflict.

De politie kreeg even na 06.00 uur melding van een gewonde man in een woning aan het Noordereiland. Eenmaal aangekomen bleek de man te zijn overleden. Vaststaat dat hij door geweld om het leven is gekomen. De twee verdachten werden in de buurt van de woning aangetroffen en ingerekend.

Video: Forensisch onderzoek bij huis Zeewolde

Lees meer over:
Tip de redactie