Sporenonderzoek in Cuijk naar een al ruim een kwart eeuw vermist echtpaar, heeft niets opgeleverd. Er zijn geen aanwijzingen gevonden dat hun lichamen zijn verstopt onder de vloer van een pand in de Haagsestraat in de Brabantse plaats.

Het echtpaar Jan en Riet Kelders verdween op 22 september 1989 spoorloos. Een Cold Case Team vond deze zomer aanwijzingen dat ze onder hun voormalige woning liggen, maar ze zijn daar niet gevonden. ''Het onderzoek naar de vermissing gaat door'', aldus een politiewoordvoerder.

In augustus is met speciale apparatuur de bodem van het perceel onderzocht. Dat onderzoek leverde een aantal plekken op die de politie verder wilde onderzoeken. Sinds maandag 3 oktober werden deze plekken uitgebreid onderzocht door specialisten, maar zonder resultaat.

''We sluiten niet uit dat er nieuw onderzoek komt in hetzelfde perceel.'' De woordvoerder legt uit dat er eerst concrete aanwijzingen nodig zijn en niet het hele perceel overhoopt gehaald kan worden. Mogelijk wordt de speciale apparatuur voor bodemonderzoek later nogmaals ingezet.  

De politie heeft in verband met het onderzoek met mensen in de nabije omgeving van het vermiste echtpaar gesproken, maar wil hier niet dieper op ingaan.