De politie heeft aanwijzingen dat de lichamen van een sinds 1989 vermist echtpaar mogelijk begraven liggen onder de vloer van een opslagruimte van een kapsalon aan de Haagsestraat in Cuijk. Er is een onderzoek gestart.
 

Het vermiste echtpaar Jan en Riet Kelders woonde in het pand waar nu wordt gezocht.

Het paar verdween op 22 september 1989 en liet geen enkel spoor achter. Een zogenaamd Cold Case Team heeft het dossier van de vermissing opnieuw tegen het licht gehouden. Daaruit kwamen aanwijzingen naar voren dat er bij deze vermissing mogelijk sprake is van een misdrijf en dat de lichamen van het echtpaar mogelijk op het terrein verborgen zijn.

Na inzet van moderne apparatuur bleek er genoeg reden om de vloer open te breken. "We zijn nu bezig met het openhakken van de vloer en graafwerkzaamheden", zegt een woordvoerder tegen de Gelderlander.

De politie gaat daarbij uiterst zorgvuldig te werk en houdt er rekening mee dat de werkzaamheden nog een groot deel van de week in beslag gaan nemen. 

Motief

Over verdachten of een mogelijk motief kan de politie volgens de krant in het belang van het onderzoek niets zeggen. "We moeten nu eerst afwachten of we de stoffelijke resten van het paar in de grond aantreffen."