Politie lost schot bij achtervolging in Den Haag

De politie in Den Haag heeft woensdag een schot gelost op een auto waarin zich een verdachte bevond. De wagen is later leeg aangetroffen en agenten zijn op zoek naar de verdachte. 

De politie kreeg woensdagochtend een melding dat drie mannen zich verdacht ophielden op de Koetseveldstraat in Den Haag.

Agenten troffen bij aankomst drie gemaskerde mannen aan die er vandoor gingen toen ze de politie zagen. Twee konden worden aangehouden, maar een derde persoon ging er in een auto vandoor.

Een motoragent gaf de auto een stopteken op de Rijswijkseweg, maar de verdachte negeerde die en reed door. De agent loste daarop een schot op de auto. De wagen is later leeg aangetroffen en de politie is op zoek naar de verdachte.

De politie heeft de eigenaar van de auto achterhaald en op basis daarvan een huiszoeking verricht in een woning aan de Goudriaankade in Den Haag. De persoon is niet aangetroffen. De politie weet niet of de eigenaar van de auto ook de verdachte is waar ze naar op zoek zijn. 

Heeft u beeld bij dit nieuws? Upload uw foto's via NUfoto of via WhatsApp (06 - 1388 0644). Video's kunnen naar video@nu.nl. Of stream uw beelden via de NUlive-app (iOS) en (Android).

Lees meer over:
Tip de redactie