De A67, Eindhoven richting Turnhout, is dinsdagochtend tussen Eersel en de Belgische grens afgesloten wegens een ongeval met een vrachtwagen. De vertraging voor het verkeer is al opgelopen tot ruim een uur, meldt de ANWB. 

Een vrachtwagen is achterop een andere vrachtwagen gereden en een van de bestuurders zit klem, zo schrijft Omroep Brabant

De afsluiting duurt naar verwachting tot 17.00 uur, meldt Rijkswaterstaat. Dat komt door politieonderzoek en omdat er veel olie op de weg ligt.

Eerder werd nog verwacht dat de weg om 16.00 uur weer open zou gaan, maar dat is bijgesteld. Met de berging van de vrachtwagen is rond 14.15 uur een begin gemaakt.

Bij het ongeluk is de traumaheli ingezet. Eerder op de ochtend was er op de snelweg ook al een ongeval met een vrachtwagen die in de berm terecht kwam. 

Het verkeer richting België wordt omgeleid via de N284. Verder wordt aankomend verkeer bij Eindhoven bij knooppunt De Hogt omgeleid via Tilburg en Breda (A2, A58 en A16).

Video: A67 afgesloten door ongeluk met vrachtwagen (Bron: SQ Vision)

Heeft u foto’s of videos bij dit nieuws? Upload via NUfoto, stuur in via WhatsApp (+31613880644) of livestream naar de redactie met onze NUlive-app (Android of iOs).