Aanleiding schietpartij Berghem nog alijd onduidelijk

De politie heeft nog geen idee wat de aanleiding was voor de schietpartij op zaterdag 10 juli in het Brabantse Bergehm waarbij een vrouw ernstig gewond raakte. Zij heeft ziekenhus inmiddels verlaten en maakt het naar omstandigheden goed.

Dat laat de politie weten

De vrouw is ondertussen verhoord. Ze verkeerde lange tijd in levensgevaar.

De 28-jarige vrouw uit Oss werd rond 01.00 uur door een onbekend persoon onder vuur genomen op een parkeerterrein aan de Burgemeester van Erpstraat. De schutter ging er te voet vandoor, maar de politie sluit niet uit dat hij later in een auto is gestapt. Van de schutter ontbreekt nog elk spoor.

Er is nog veel onduidelijk en er wordt rekening gehouden met meerdere scenario’s. Er is een rechercheteam van 25 man opgezet. 

De politie is op zoek naar getuigen en roept deze op zich te melden. Zo is er een wit dameshorloge aangetroffen op de plek van de schietpartij en is het onbekend hoe lang die daar al ligt. Ze hopen dat de eigenaresse meer kan vertellen over het schietincident.

Ook zou er een auto, mogelijk een Volkswagen Caddy of een soortgelijke auto, met hoge snelheid ergens in de polder hebben rondgereden. Het onderzoeksteam komt graag in contact met deze getuige.

 

 

Lees meer over:
Tip de redactie