In de gemeente Westland zijn de afgelopen maanden meer dan 230 banden lek geprikt. De recherche roept mensen die over beelden beschikken van de straten waar dit is gebeurd, zich te melden.

De vermoedeljke dader, die zichzelf Slash noemt, sloeg in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw toe. Volgens de politie, die een onderzoek heeft ingesteld, zijn na Koningsnacht zeker vijftig platte banden ontdekt.

'Slash' laat zijn naam vaak achter op de auto's waarvan de banden lek zijn geprikt. De getroffen auto's op Koningsnacht stonden op de Verdilaan, de Ravel, Bach, Schelfhout, Schouman en Van Tijn.

De politie kan nog niet met zekerheid zeggen dat de bandenprikker elke keer dezelfde persoon is. Maar de recherche is een onderzoek gestart. Er zijn camerabeelden van deze straten in beslag genomen voor onderzoek en de politie hoopt na de oproep nog meer beelden te krijgen.

'Slash' heeft de afgelopen maanden toegeslagen in diverse plaatsjes die onder Westland vallen, zoals Monster, 's Gravenzande en Naaldwijk.

Video: Bandenprikker weer toegeslagen in Westland