Er zijn nieuwe beelden van de betrokkenen die op 8 maart een auto met het onthoofde lichaam van Nabil Amzieb in Amsterdam Zuidoost in brand staken. Een dag later werd zijn hoofd achtergelaten op de Amstelveenseweg in de hoofdstad.

De nieuwe beelden zijn door bewakingscamera's op het Mijehof in Amsterdam Zuidoost gemaakt. Te zien is hoe de bestelauto, met daarin het lichaam van Amzieb, wordt geparkeerd en later in brand wordt gestoken. 

De beelden zijn dinsdagavond te zien in Opsporing Verzocht.

De zaak is tot op heden niet opgelost. Er is inmiddels een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. 

Het hoofd van de 23-jarige Nabil Amzieb werd op 9 maart op straat aangetroffen voor waterpijpcafé Fayrouz. Een dag daarvoor was het lichaam van de man aangetroffen in een uitgebrande auto in Amsterdam Zuidoost.

Eerdere beelden

Op 15 maart zond het opsporingsprogramma beelden uit van een particuliere bewakingscamera waarop de persoon die het hoofd neerlegde niet goed zichtbaar was. De man had een capuchon op en liep rustig met een vuilniszak met daarin het hoofd in zijn handen naar het waterpijpcafé.

De man laat het hoofd achter voor de shishalounge en vertrekt daarna in looppas in de richting van het Stadionplein.

Ook die beelden werden door Opsporing Verzocht uitgezonden. De politie kreeg twintig tips, maar die hebben tot nu toe niet tot de gouden tip geleid.

Video: Eerder werden deze beelden uitgezonden