Bij een ongeluk op de A58 richting Bergen op Zoom is dinsdagochtend de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. De automobilist botste volgens de politie met het voertuig tegen een busje van een wegwerker.

De wegwerker raakte zwaargewond. De automobilist moest uit zijn voertuig worden geknipt. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De weg tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland was urenlang afgesloten. Om 13.00 uur werden de rijbanen weer vrijgegeven.

Ook de A59 tussen de knooppunten Hooipolder en Zonzeel was was lang afgesloten. Op deze snelweg vonden twee ongelukken plaats. Inmiddels is de linker rijkstrook weer open, meldt de VID

Rond 10.30 uur botsten ter hoogte van Oosterhout richting knooppunt Zonzeel twee vrachtwagens op elkaar. Een ervan schaarde en kwam dwars over de weg te staan. Een personenauto knalde er bovenop. De bestuurder daarvan raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Acht minuten later ging het in de file achter het ongeval opnieuw mis. Dertien voertuigen, waaronder twee vrachtauto’s, reden op elkaar. Een van de vrachtwagenchauffeurs kwam bekneld te zitten in zijn cabine en werd door de brandweer bevrijd. De man raakte zwaargewond. Twee andere weggebruikers liepen lichte verwondingen op.

Video: Zwaar ongeluk met vrachtwagens en auto's op A59 

Beeld: SQ Vision

Bekijk hier de actuele situatie op de weg