25 nieuwe tips in zaak Everink na Opsporing Verzocht

In het onderzoek naar de dood van zakenman Koen Everink zijn naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht 25 extra tips binnengekomen bij de politie. Het totaal komt daarmee op 55.

Het is nog niet duidelijk of er bruikbare aanwijzingen zitten tussen de nieuwe tips. "Dat moeten wij nog evalueren", zegt een woordvoerder van de politie Midden-Nederland woensdagochtend tegen NU.nl.

Vrijdag werd Everink dood gevonden in zijn woning in Bilthoven. De 42-jarige zakenman is om het leven gekomen door messteken. Naar de toedracht van de dood wordt nog volop onderzoek gedaan.

Zo is nog niet duidelijk wie er achter de moord zit en wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. Alle mogelijke scenario’s worden nog opengehouden. "Daar is sinds de uitzending van Opsporing Verzocht geen verandering in gekomen", aldus de woordvoerder. 

Everink kwam in 2012 in het nieuws nadat hij tijdens het housefeest Sensation White werd mishandeld door kickbokser Badr Hari. Hari kreeg hiervoor een gevangenisstraf opgelegd. 

Video: Lichaam Everink uit woning gehaald

Lees meer over:

Dagelijkse nieuwsbrief

Dagelijkse nieuwsbrief
Elke ochtend rond 6.00 uur weten wat het nieuws wordt?

NUwerk

Tip de redactie