Koen Everink door messteken om het leven gebracht

Zakenman Koen Everink is door messteken om het leven gebracht. Dat blijkt uit de sectie op het lichaam van de 42-jarige Everink.

Volgens de politie is er vrijdag direct een technisch onderzoek gestart en dit onderzoek is maandag afgerond.

Het rechercheonderzoek is nog in volle gang en alle mogelijke scenario’s worden open gehouden. Dat onderzoek richt zich op wat er zich in de woning heeft afgespeeld en wie de dader is of wie de daders zijn.

Everink werd vrijdagochtend 4 maart levenloos in zijn woning aangetroffen. Hij kwam in 2012 in het nieuws nadat hij op Sensation White werd mishandeld door kickbokser Badr Hari, die daar een gevangenisstraf voor kreeg.

De politie zegt enkele getuigen te hebben gehoord en ook worden sporen verder geanalyseerd. Er zijn inmiddels ruim dertig tips binnengekomen die de recherche onderzoekt.

Video: Lichaam Everink uit woning gehaald

Opsporing Verzocht

Dinsdagavond komt de zaak aan bod in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Daarin wordt het publiek gevraagd om eventuele informatie over de dood van de zakenman te delen.

Een politiehelikopter maakte eerder al overzichtsfoto's van de omgeving rond de woning. Ook is er inmiddels met betrokkenen en bekenden van het slachtoffer gesproken.

Lees meer over:
Tip de redactie