Bij een autobedrijf op een industrieterrein in Losser heeft donderdagochtend een zeer grote brand gewoed, meldt de brandweer Twente.

De brand is inmiddels onder controle laat de brandweer weten. Er blijven nog wel een aantal brandweervoertuigen op de locatie aanwezig. Het nablussen zal nog zo'n twee uur duren. 

''Twee hallen van het bedrijf, waar meerdere auto's staan opgeslagen, stonden in brand'', zegt een woordvoerder van de brandweer. Bij de brand is veel rook vrijgekomen. 

Ook hebben zich explosies voorgedaan. Volgens de brandweer zijn ze veroorzaakt door gasflessen. Het personeel kon op tijd de gebouwen verlaten. Er zijn dan ook geen gewonden vallen.

Bekijk dronebeelden van de brand (bron: Dronepilot)

Drone maakt beelden grote brand in Losser
Drone maakt beelden grote brand in Losser

Brandweer

De brandweer adviseert uit de rook te blijven. De brandweer rukte vanochtend met veel materieel uit om de brand te bestrijden. Het pand kan als verloren beschouwd worden, aldus de woordvoerder tegen NU.nl

Het bedrijf is gevestigd aan de Zwaferinkweg. Het gaat om een bedrijf dat is gespecialiseerd in auto-onderdelen. In het bedrijf staan ook caravans. Die worden door de brandweer uit het pand gehaald. 

Heeft u foto’s of videos bij dit nieuws? Upload via NUfoto of stuur in via WhatsApp (+31617711001). Video's kunnen gestuurd worden via video@nu.nl.

Getuige van nieuws? Met de NUlive-app kun jij een livestream starten en jouw beelden van het nieuws live naar de redactie van NU.nl sturen. Download de app voor iOS: klik hier of Android: klik hier.