Lichaamsdelen uit sloot Etten-Leur van 26-jarige man

De lichaamsdelen die in december vorig jaar zijn gevonden in een sloot langs de Zevenbergseweg, zijn van een 26-jarige man uit Etten-Leur. Hij was een bekende van de politie.

De doodsoorzaak is nog niet duidelijk, zegt de politie dinsdag.

De menselijke resten werden in een buitengebied in Etten-Leur gevonden. Een wandelaar had de resten gevonden op zaterdagmiddag 12 december. Het ging om een schedel.

Een aantal dagen later, op 16 december, werden er weer lichaamsdelen gevonden. Door een dna-match kon de identiteit achterhaald worden. 

Justitie heeft dna van de 26-jarige man in bezit omdat hij heeft vastgezeten in de Penitentiaire Inrichting in Dordrecht. Hij werd 19 juni vrijgelaten. De man is nooit als vermist opgegeven. 

Mogelijk misdrijf

Volgens een woordvoerder van de politie is het nog te vroeg om te stellen dat de man door een misdrijf is overleden. Verder onderzoek moet daar uitsluitsel over geven.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben in de buurt van de vindplaats of die meer informatie hebben over het slachtoffer. In het tv-programma Opsporing Verzocht wordt daar dinsdagavond aandacht aan besteed.

Video: Menselijke resten gevonden in Etten-Leur

Lees meer over:
Tip de redactie