De politie heeft een 16-jarige jongen aangehouden omdat hij een 19-jarige vrouw en een 18-jarige man heeft gestoken bij een ruzie in het Zeeuwse Goes.

Een andere jongen raakte gewond aan zijn gezicht.

De drie slachtoffers uit Yerseke kregen het op de Grote Markt aan de stok met een grote groep jongeren. Ze probeerden nog weg te lopen, maar werden achtervolgd.

De slachtoffers vertelden na afloop dat zij rond 3.45 uur een groep van achttien mensen tegenkwamen in de Singelstraat.

Uit die groep botsten twee mannen tegen de Yersekenaren aan waarna ze direct de confrontatie zochten. Er ontstond een handgemeen. Het viertal probeerde te vluchten, maar werden achtervolgd door de mannen.

De vrouw werd in haar buik gestoken en de man in zijn rug. Ze moesten voor behandeling naar het ziekenhuis in Goes. Beiden hebben de 16-jarige jongen uit Goes als dader aangewezen. De politie heeft hem aangehouden. Hij zit nog vast.

Getuigen

De politie sluit niet uit dat meerdere aanhoudingen worden gedaan. De recherche is met name op zoek naar de mannen die betrokken zijn geweest bij de vechtpartij.

Zij vraagt mensen die getuige zijn geweest van het incident zich te melden en hun informatie te delen. Ook zijn beelden van de vechtpartij welkom.