De vermiste 67-jarige Nederlander is gevonden in een Italiaans ziekenhuis in Rovigo. Dat heeft zijn familie laten weten. 

''We zijn heel blij dat hij leeft en dat hij terecht is. Wat er precies gebeurd is, weten we niet. We hebben nog veel vragen", aldus zijn nicht namens de familie. Familieleden zijn onderweg naar Rovigo. 

Marcel Vossen was afgelopen zaterdag met zijn bestelbus onderweg van zijn vakantiehuis in Bolsena, ten noorden van de Italiaanse hoofdstad Rome, naar Kuchl in het noorden van Oostenrijk, waar hij woont. Daar kwam hij echter nooit aan. Wat hem is overkomen, is nog steeds onduidelijk.

''We zijn heel blij dat hij leeft en dat hij terecht is. Wat er precies gebeurd is, weten we niet. We hebben nog veel vragen", aldus Quierine Vossen. De familieleden die haar oom hebben gezien, hebben de indruk dat het weer helemaal goed komt met hem.

Tijdens de vermissing zocht de bezorgde familie tevergeefs parkeerplaatsen langs de honderden kilometers lange route af. Uiteindelijk wist de politie hem te lokaliseren via een signaal van zijn mobiel en kwam zij uit bij het ziekenhuis in Rovigo waar hij bleek te liggen.