Ook woensdag gaat de politie in een bos in het Limburgse dorp Arcen verder zoeken naar de stoffelijke overschotten van twee sinds 2006 vermiste Marokkanen.

Dinsdagavond rond 21.30 uur is het zoeken voor de tweede achtereenvolgende dag op deze plek gestopt. Het terrein wordt in de nacht bewaakt.

De twee Venrayse Marokkanen Karim Fourkour (19) en Fouad Bendalla (23) werden in mei 2006 betrapt tijdens het leeghalen van een hennepplantage en ter plekke doodgeschoten.

De verdachten van deze moord zijn de 52-jarige Lau G. en de 39-jarige Geert G.. Zij zouden de lijken hebben laten verdwijnen, beweert het Openbaar Ministerie dinsdag (OM).

Wietplantage

Of er iets is gevonden wilde het OM dinsdagavond niet zeggen. Buurtbewoners zeggen dat de politie graaft op een plek waar Lau G. vroeger een wietplantage heeft gehad. De politie kon daar niets over zeggen.

De politie zoekt naar de Marokkanen op driehonderd meter afstand van een voormalige woning van Lau G. Beide verdachten werden vorige maand voor de derde keer aangehouden voor de zaak. Lau G. zou de gruwelijke moord zeer uitgebreid en gedetailleerd hebben opgebiecht aan een medegedetineerde toen hij in Duitsland in de cel zat.

No Surrender

Lau G. is de beoogde president van het nieuwe Limburgse chapter van motorclub No Surrender. Hij werd gearresteerd op de dag dat hij zou worden beëdigd als president en zit sindsdien vast.