De politie in Den Haag heeft zaterdag een Amber Alert uitgeven vanwege de vermissing van de 24-jarige Hilal Cesin, haar 2-jarige dochtertje Ceylin Urkun en haar drie maanden oude zoontje Hassan Urkun.

De drie worden sinds vrijdagavond vermist. De politie maakt zich ernstig zorgen over de veiligheid van de vrouw en haar kinderen. Via twitter is een foto verspreid.

"We zijn heel hard naar de drie op zoek" laat een woordvoerder van de politie weten. "Het meisje van twee jaar heeft medische zorg nodig, dus dat is een extra bijkomstigheid."

De auto van de vrouw werd zaterdagochtend vroeg aangetroffen in de Vreeswijkstraat in Den Haag. Het is niet bekend wat er is gebeurd. ''We weten niet waar we moeten zoeken. We weten niet waar ze naartoe zijn gegaan en waar ze zijn. Alles is mogelijk'', aldus de politie.

Familieleden zeiden zaterdag tegen Omroep West dat de vrouw en haar kinderen vermoedelijk ''zijn overvallen en uit de auto zijn getrokken''. De politie kan daar niets over zeggen. De politie kan ook niets zeggen over de privéomstandigheden van de vrouw.