In een snackbar in de Minckelersstraat in Eindhoven heeft dinsdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Hierbij is een persoon om het leven gekomen en een andere lichtgewond geraakt.

Dat meldt de politie. Omstreeks 22.10 uur stapte een man snackbar Snack Point binnen. Hij loste meerdere schoten en sloeg vervolgens op de vlucht. 

Op het moment van de schietpartij waren enkele personeelsleden en klanten in de zaak aanwezig. Zij worden door de politie gehoord.

Volgens een goede vriend is de eigenaar van de snackbar het dodelijke slachtoffer. Ook een medewerker van Snack Point heeft aan Omroep Brabant gemeld dat het om de eigenaar gaat.

De politie kan alleen bevestigen dat het om een 39-jarige Eindhovenaar gaat.

Ook de identiteit van de gewonde is nog niet bekend. Bekend is wel dat deze aan zijn hand gewond is geraakt. De politie kon ook nog niet bevestigen of het, zoals omstanders hebben gemeld, om een overval ging.

Onderzoek

Agenten doen momenteel sporenonderzoek in de snackbar. De omgeving rond het pand is afgesloten en omstanders worden op afstand gehouden. Het lichaam van het dodelijke slachtoffer ligt nog in de zaak.

Bekijk beelden van vlak na de schietpartij: