Een loods in het Noord-Brabantse Oss is gedeeltelijk verwoest door een grote brand. Het vuur werd 22:45 uur maandagavond ontdekt en was volgens de politie zo'n drie uur later onder controle. 

Een deel van het pand is ingestort. Er zijn meerdere autobedrijven gevestigd.

Bij daglicht wordt een kraan ingezet om het ingestorte pand uit elkaar trekken. Het vuur kan daarbij verder oplaaien. Daarom blijft de brandweer aanwezig om meteen in te kunnen grijpen.

Vlak naast het brandende pand is een textielbedrijf gevestigd, maar dat is gespaard gebleven. De rook die vrijkwam trok over sportvelden en zorgde daardoor volgens de politie niet voor veel overlast.

Op het industrieterrein waar de brand woedt staan wel een paar woningen, maar de bewoners hoefden hun huis niet te verlaten. Wel werd geadviseerd om ramen en deuren dicht te houden. De roetdeeltjes die zijn vrijgekomen, zijn volgens de politie niet gevaarlijk.

Tijdens het blussen ontplofte een gasfles, waardoor een stuk ijzer op straat belandde. Er waren wel mensen in de buurt, maar niemand werd geraakt. Ook bij de brand vielen geen gewonden.

Bekijk beelden van de brand:

Heeft u foto's bij dit nieuws? Upload ze bij NUfoto