Het gerechtshof in Den Bosch heeft dat dinsdag bepaald over het hoger beroep van het Openbaar Ministerie (OM) tegen hun vrijlating.

De rechter bepaalde vorige week dat het viertal moest worden vrijgelaten. Het OM was het daar niet mee eens. Het voorarrest duurt in ieder geval nog tot het eind van dit jaar.

De drie miljonairs van 33, 33 en 35 jaar werden vorige maand aangehouden samen met hun 60-jarige financieel adviseur uit Turnhout.

Hoofdverdachte Michel G. (33) uit Geldrop zou geld hebben verdiend met handel in softdrugs en dat hebben geïnvesteerd in vastgoed en gokactiviteiten.

De drie dertigers staan in de lijst met jonge miljonairs die zakenblad Quote dit jaar publiceerde. Het vermogen van de broers Michel G. en Maurice G. (35) uit Terneuzen wordt geschat op 3 miljoen euro. Medeverdachte en zakenpartner Stijn F. (33) uit Best staat met een geschat vermogen van 11 miljoen euro op de lijst.

In mei werd al beslag gelegd op 80 huizen en bedrijfspanden in Nederland, België, Spanje en Duitsland. Ook is beslag gelegd op meer dan 100 bankrekeningen.