Agenten zien vluchtende man uit lucht vallen

Agenten in Den Haag zagen zaterdagochtend een man uit de Dominicaanse Republiek letterlijk uit de lucht vallen.

De 29-jarige man was een moment eerder op de tweede verdieping van een woning uit een raam gesprongen om te ontsnappen aan andere politiemensen.

De agenten waren 's ochtends naar de woning aan de Zacharias Jansenstraat gegaan om een getuigenverklaring op te nemen van één van de bewoners. In de woning zagen de politiemensen zeven mannen en een patroonhouder van een vuurwapen. Daarop besloten de agenten alle aanwezigen op te pakken op verdenking van vuurwapenbezit.

De 29-jarige Dominicaan leek zich niet te willen laten oppakken. De politiemensen in het huis konden niet verhinderen dat de man uit een raam dook.

"Gealarmeerde agenten die net aankwamen bij de woning om de verdachten te vervoeren, zagen de man voor hun neus op de stoep terecht komen", meldt de politie.

Botbreuken

De Dominicaan liep door de valpartij meerdere botbreuken op en is ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis. Daarna wacht hem mogelijk ook nog een verblijf in de cel.

In de woning werden drie vuurwapens en verdovende middelen aangetroffen. De overige verdachten, eveneens Dominicaans, zijn opgepakt en worden verhoord

Tip de redactie