Dode gevonden in bosperceel Halsteren

In een bosperceel aan 't Wasven in het Brabantse Halsteren is vrijdag een lijk gevonden. Dat heeft de politie zaterdag net na middernacht bekendgemaakt.

De politie stelt een groot onderzoek in. ''Het onderzoek spitst zich toe op de identificatie van het slachtoffer en het motief van de 27-jarige verdachte man uit Dinteloord'', meldde de politie.

Het lichaam werd vrijdag gevonden in een bosperceel aan 't Wasven. Dat gebeurde na de bekentenis van een 27-jarige man, die opbiechtte dat hij een man om het leven had gebracht. Het lichaam zou hij hebben begraven in het bosperceel, waar na een grote zoekactie inderdaad een lijk werd gevonden.

De recherche wil onder meer weten wat voor relatie de verdachte had met het slachtoffer. ''Hierover hoopt de recherche snel duidelijkheid te krijgen uit verdere gesprekken met de verdachte'', meldde de politie.

Ook over de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer is nog veel onduidelijk. De politie hoopt met behulp van DNA-materieel te achterhalen wie het slachtoffer is.

Lees meer over:
Tip de redactie