Kickbokser Badr Hari staat woensdag en donderdag weer voor de rechtbank van Amsterdam terecht voor diverse geweldsmisdrijven.

Het belangrijkste onderdeel van de strafzaak is de mishandeling van Koen Everink tijdens Sensation White in juli 2012.

Hari was met Estelle Cruijff aanwezig in een skybox van de Amsterdam Arena. Na een conversatie tussen Cruijff en Everink wordt laatstgenoemde na een bezoek aan het toilet flink geschopt en geslagen, naar eigen zeggen vooral door Hari en de Eindhovenaar Ferhat Y.

Everink loopt onder meer breuken op in zijn gezicht en been en moet maanden revalideren. Ook heeft hij nog steeds geestelijke problemen door de mishandeling.

Club Air

Club Air-oprichter Jeroen van den Berg, een vriend van Everink, zou in juli 2011 door Badr Hari zwaar zijn mishandeld.

Volgens Van den Berg gebeurt dit nadat iemand in het gezelschap van de oprichter in het voorbijgaan een hand op de schouder van Hari legt. Vervolgens zou Hari Van den Berg te lijf zijn gegaan, met onder meer een trap tegen het hoofd. Ook een Italiaanse gast van Van den Berg krijgt klappen.

Op voorwaarde dat Hari in het vervolg wegblijft uit Club Air, ziet Van den Berg af van aangifte.

Club Blinq

Ruim een jaar eerder kwam de kickbokser al negatief in het nieuws vanwege de vermeende mishandeling van een portier van Club Blinq op het Leidseplein in Amsterdam. Mede dankzij zwijggeld doet ook deze portier geen aangifte.

Enkele maanden voor het incident tijdens Sensation is er nog een voorval in de Amsterdamse club Jimmy Woo. Daar wordt een nog onbekende man door Hari mishandeld middels enkele kopstoten en een 'flying kick'. Ook zou een glas in het gezicht van de man kapot zijn geslagen.

Andere zaken waarvoor Hari terechtstaat zijn de mishandeling van zijn ex-vriendin Rosa en de vernieling van haar huis. Dit gebeurt in de zomer van 2011. Enkele maanden later krijgt de stiefbroer van Rosa een kopstoot van Hari in het Cooldown Café in Amsterdam.

In 2010 rijdt Hari bovendien een voetganger aan in de Albert Cuypstraat, die op dat moment is afgesloten voor verkeer.