Twee Tilburgse broers van 14 en 22 jaar zitten sinds woensdagavond vast nadat ze bij een verkeersruzie een 34-jarige vrouw zwaar hebben mishandeld. Eén van de broers liet daarbij zijn geslachtsdeel zien.

Dat meldt de politie donderdag.

De ruzie ontstond toen de vrouw met haar zoontje in de auto over de Lage Witsiebaan reed. Een van de broers reed met zijn auto achter haar en begon te bumperkleven. Vervolgens werd de vrouw klemgereden.

Na enkele geuite bedreigingen aan het adres van het slachtoffer trok de bestuurder zijn broek naar beneden en toonde daarna zijn geslachtsdeel. 

Kort daarna kwamen er nog meer jongens bij de auto van het slachtoffer staan, waarna de vrouw door de inmiddels uitgestapte bestuurder en diens broer werd geschopt en geslagen.

Twee omstanders deden een poging om de mishandeling te stoppen. De daders gingen er vandoor toen de politie werd gebeld. De verdachten werden even later in de buurt in de kraag gevat. 

Navraag bij de politie leert dat de verwondingen bij het slachtoffer meevallen. "De omstanders grepen gelukkig op tijd in. Haar zoontje hebben ze met rust gelaten.