Familieleden van de vermiste ex-volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein zijn vanuit het Spaanse Murcia teruggekeerd naar Nederland.

De ex-vrouw en dochters van Severein zijn vrijdagochtend teruggevlogen na een verblijf van een week in de Zuid-Spaanse stad, meldt Miriam van de Velde, die voor de familie het woord voert, vrijdag.

De familie van Visser was niet in Murcia.

Het flyeren van donderdag heeft volgens Van de Velde nog geen doorslaggevende tips opgeleverd, maar de politie kreeg na de actie wel meer telefoontjes binnen.

Tip

Een woordvoerder van de Spaanse politie kon niet aangeven hoeveel tips er precies binnen zijn gekomen. Hij liet weten dat de politie nog geen concrete aanwijzingen heeft die tot een doorbraak kunnen leiden in de vermissingszaak.

Waarschijnlijk komt er op korte termijn nog een flyeractie, vertelde Van de Velde. ''Veel vrijwilligers in het land hebben aangegeven wel naar Murcia af te willen reizen om te helpen. Zij hebben wel wat tijd nodig om dat te regelen, dus daar houden we rekening mee.''