Een voetbalwedstrijd tussen de eerste teams van SES Langenboom en FC Schadewijk Oss is zaterdag uitgelopen op een grote vechtpartij.

Dat meldt Omroep Brabant zondag.

Een speler van SES werd net voor het einde van de wedstrijd onderuit gehaald door een speler van het andere team. De overtreder ontving een rode kaart van de scheidsrechter.

De met rood beboete speler schopte vervolgens de onderuit gehaalde speler tegen het hoofd, waarop de twee teams met elkaar in gevecht raakten. Bij de vechtpartij zouden zowel spelers als toeschouwers betrokken zijn. De scheidsrechter deelde vervolgens nog 2 rode kaarten en 2 gele kaarten uit.

Gestaakt

De scheidsrechter hervatte vervolgens de wedstrijd, maar staakte de match alsnog toen hij in het veld werd bedreigd door een speler van Oss. Op het verzoek van de arbiter is vervolgens de politie gebeld.

Volgens een toeschouwer is er ook na de wedstrijd nog door een grote groep gevochten, totdat de politie ter plaatse kwam.

Aangifte

De melding van een mishandeling op het voetbalveld kwam even voor 19.00 uur binnen, meldt een woordvoerder van de politie zondag. Toen agenten arriveerden, was van een vechtpartij echter geen sprake.

De speler die tegen het hoofd werd geschopt, een 22-jarige man uit het Brabantse Zeeland, heeft aangifte gedaan. Er werden geen aanhoudingen verricht. De politie onderzoekt het incident.