CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Door een schietpartij bij een feest in Capelle aan den IJssel is zaterdagochtend vroeg een man gewond geraakt. 

Hij is meerdere keren geraakt. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam, waar hij wordt geopereerd.

Dat heeft een woordvoerder van de politie gezegd. De schietpartij vond rond 04.00 uur plaats aan de Capelseweg bij een sporthal, waar in een bijzaaltje een Antilliaans feest gaande was.

De politie heeft een verdachte aangehouden. Hij had bloed op zijn kleding, maar is niet gewond geraakt.

Onderzoek

De politie onderzoekt nog wat zich precies heeft afgespeeld. Agenten kwamen af op een melding van een vechtpartij. Toen ze eenmaal daar waren, bleek dat er buiten was geschoten. Op dat moment stonden daar vermoedelijk tientallen bezoekers. Op het parkeerterrein zijn meerdere kogelhulzen gevonden.

De politie heeft getuigen gehoord. Veel bezoekers van het feest hadden het terrein echter al verlaten toen de politie er aankwam. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar mogelijke betrokkenen. Daarbij is ook een helikopter ingezet. Maar de zoekactie leverde niets op.