Zwaar ongeval op A67 bij Maasbree

AMSTERDAM - Op de snelweg A67 ter hoogte van het Limburgse Maasbree is donderdagochtend een ongeluk gebeurd waarbij enkele auto's en twee vrachtwagens achter op een file zijn gereden.

De brandweer is met groot materieel uitgerukt. De weg is afgesloten in de richting van Eindhoven en het verkeer wordt omgeleid.

Verkeer richting Eindhoven kan omrijden via de A73 en de A2. Verkeer richting Rotterdam via de A73 en de A50, zo meldt de Verkeersinformatiedienst.

Er zijn in totaal twee vrachtwagens en meerdere personenauto bij het ongeval betrokken. De chauffeur van één van de vrachtwagens zit bekneld. 

De veiligheidsdiensten hebben het incident gekenmerkt als 'Grip 1', omdat er sprake zou zijn van gevaarlijke stoffen in de lading van de vrachtwagen. De politie heeft inmiddels laten weten dat dat niet het geval is.

Grashoek

Het ongeval was een gevolg van een eerder ongeval bij Grashoek, waarbij een auto met aanhanger in de berm terecht kwam. Daarop ontstond een file.

Achterop die file botsten vervolgens een nog onbekend aantal auto's en twee vrachtwagens. Een vrachtwagen is dwars op de snelweg geschaard.

Lees meer over:
A67
Tip de redactie