AMSTERDAM - Het onderzoek in en rond de woning van een agent in Kekerdom, waar zondag drie doden en een hennepkwekerij werden aangetroffen, duurt nog tot maandag.

Dat heeft een woordvoerder van de politie zondagavond laten weten. De politie heeft een onderzoeksteam van twintig rechercheurs op de zaak gezet.

Onder de doden is de bewoner van het huis aan de Weverstraat, een 59-jarige agent van het korps Gelderland-Zuid.

De identiteit van de overige twee slachtoffers kon de politie zondagavond nog niet bekendmaken. Het gaat om een man en een vrouw, werd eerder bevestigd.

Hennepkwekerij

In de woning werd naast de lichamen eveneens een hennepkwekerij ontdekt. Of die vondst verband houdt met de slachtoffers is niet bekend.

De politie gaat uit van een misdrijf, maar de doodsoorzaak van het drietal is nog niet vastgesteld. Evenmin is bekend wat zich exact in de woning heeft afgespeeld.

Het onderzoek naar de zaak is vanwege de functie van een van de slachtoffers overgenomen door het politiekorps Gelderland-Midden.

Drie doden gevonden in Kekerdom

© ANP
© ANP
© ANP
© ANP
Schrikken van het nieuws uit Kekerdom vandaag .. © NU.nl/Janna v E
KEKERDOM/MILLINGEN In een woning aan de Weverstraat in Kekerdom zijn zondagochtend drie doden gevonden. Zij werden door een buurtbewoner aangetroffen, omdat die een kijkje ging nemen omdat de hond van de bewoner zich erg onrustig en vreemd gedroeg. De straten rondom de woning werden met lint afgezet en de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Ook een politiehelikopter heeft de omgeving vanuit de lucht geobserveerd. Een van de slachtoffers is een politieman van het korps Gelderland-Zuid. De agent is volgens een buurtbewoner de bewoner van het huis. De twee anderen zouden een man en een vrouw zijn uit Millingen aan de Rijn. De politie heeft de hele zondagmiddag onderzoek gedaan in de woning van de Millingenaren. In de woning van de Kekerdomse politieman is een hennepkwekerij aangetroffen. Het lijkt erop dat het gaat om een conflict in de relationele sfeer. De politie van Gelderland-Midden doet het onderzoek in de zaak omdat het korps waar de agent werkte dat niet mag doen. Nadere bijzonderheden zijn nog niet bekendgemaakt. Foto: Onderzoek op de plaats delict. © NU.nl/Erik Hell
KEKERDOM/MILLINGEN In een woning aan de Weverstraat in Kekerdom zijn zondagochtend drie doden gevonden. Zij werden door een buurtbewoner aangetroffen, omdat die een kijkje ging nemen omdat de hond van de bewoner zich erg onrustig en vreemd gedroeg. De straten rondom de woning werden met lint afgezet en de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Ook een politiehelikopter heeft de omgeving vanuit de lucht geobserveerd. Een van de slachtoffers is een politieman van het korps Gelderland-Zuid. De agent is volgens een buurtbewoner de bewoner van het huis. De twee anderen zouden een man en een vrouw zijn uit Millingen aan de Rijn. De politie heeft de hele zondagmiddag onderzoek gedaan in de woning van de Millingenaren. In de woning van de Kekerdomse politieman is een hennepkwekerij aangetroffen. Het lijkt erop dat het gaat om een conflict in de relationele sfeer. De politie van Gelderland-Midden doet het onderzoek in de zaak omdat het korps waar de agent werkte dat niet mag doen. Nadere bijzonderheden zijn nog niet bekendgemaakt. Foto: forensisch onderzoek bij de Kekerdomse woning. © NU.nl/Erik Hell
KEKERDOM/MILLINGEN In een woning aan de Weverstraat in Kekerdom zijn zondagochtend drie doden gevonden. Zij werden door een buurtbewoner aangetroffen, omdat die een kijkje ging nemen omdat de hond van de bewoner zich erg onrustig en vreemd gedroeg. De straten rondom de woning werden met lint afgezet en de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Ook een politiehelikopter heeft de omgeving vanuit de lucht geobserveerd. Een van de slachtoffers is een politieman van het korps Gelderland-Zuid. De agent is volgens een buurtbewoner de bewoner van het huis. De twee anderen zouden een man en een vrouw zijn uit Millingen aan de Rijn. De politie heeft de hele zondagmiddag onderzoek gedaan in de woning van de Millingenaren. In de woning van de Kekerdomse politieman is een hennepkwekerij aangetroffen. Het lijkt erop dat het gaat om een conflict in de relationele sfeer. De politie van Gelderland-Midden doet het onderzoek in de zaak omdat het korps waar de agent werkte dat niet mag doen. Nadere bijzonderheden zijn nog niet bekendgemaakt. Foto: uitgebreid politieonderzoek bij de Kekerdomse woning en op de achtergrond de politiehelicopter op de dijk. © NU.nl/Erik Hell