HULST - Een automobilist is doorgereden na een dodelijke aanrijding met een fietser in Hulst. Het ongeluk gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag op de Tolweg in de Zeeuwse plaats.

Een tweede fietser belandde door de aanrijding met onbekend letsel in het ziekenhuis. Hij was na het ongeval wel aanspreekbaar.

Het dodelijke slachtoffer is een 46-jarige man uit Stekene in België. Hij overleed ter plaatse. De gewonde is een 44-jarige man uit dezelfde Belgische plaats. De twee waren waarschijnlijk naar het muziekfestival Vestrock geweest in Hulst.

Alfa Romeo

De politie is op zoek naar een Alfa Romeo in de kleur donker blauw metallic, bouwjaar 2005-2006. De auto verloor een buitenspiegel bij het ongeluk. Zeker één van de ruiten van het voertuig is vernield.

De politie vraagt getuigen van het ongeluk zich te melden. Ook spreekt zij graag met mensen die weten waar de auto vandaan komt. De oproep is ook in het Frans verspreid. Volgens een woordvoerder kan niet worden uitgesloten dat de auto uit België komt, omdat Hulst dichtbij de grens ligt.