GENNEP - De politie heeft woensdagavond een man uit Cuijk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de bewoonster van een flat aan de Weverstraat in Gennep (Limburg) diezelfde avond.

Dat maakte de politie bekend.

De man werd opgepakt in de buurt van een sportpark in zijn woonplaats. Hij is in de cel gezet. Vlak daarvoor had de politie het ontzielde lichaam van de vrouw gevonden. Zij blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

De politie kwam rond tien voor elf woensdagavond af op meerdere meldingen uit de buurt. Blijkbaar was er sprake van een luidruchtig conflict, aldus de politie. Twee ambulances en een traumahelikopter spoedden zich vergeefs naar de plek des onheils. In de flat werd de vrouw dood gevonden.

Sporenonderzoek

De politie zette daarop de omgeving af voor sporenonderzoek en wist de verdachte in het naburige Cuijk snel te achterhalen.

Over het motief kan de politie nog niets zeggen, ook niet wat de relatie tussen verdachte en slachtoffer was. De leeftijden van betrokkenen zijn nog niet bekend. De politie wil niet zeggen hoe de vrouw om het leven is gebracht.