ARNHEM - De politie in Arnhem is met ruim 20 rechercheurs bezig met onderzoek naar de verkrachting van een 24-jarige vrouw in de nacht van vrijdag op zaterdag.

In het Sonsbeekpark en in de woonbuurt daar dichtbij hebben buurt- en sporenonderzoeken plaats. Volgens de politie is de vrouw flink gewond geraakt bij de verkrachtingen.

De Arnhemse fietste rond kwart over 4 zaterdagmorgen naar huis. In de Nijhoffstraat werd ze van achteren vastgegrepen, in een steegje getrokken en daar verkracht.

Daarna blinddoekte haar aanvaller haar en sleurde haar mee naar het Sonsbeekpark. Als er passanten aan kwamen dook de verkrachter met de vrouw achter geparkeerde auto's. In het park vergreep de man zich nogmaals aan de vrouw en ging er daarna te voet vandoor.

Geparkeerde auto's

De politie denkt dat sommige geparkeerde auto's schade moeten hebben opgelopen, aangezien de geblinddoekte vrouw minstens eenmaal hard tegen een auto is gebotst.

Ook zijn er waarschijnlijk mensen die het tweetal hebben zien lopen. Het Team Grootschalige Opsporing heeft onder andere met honden de woonbuurt en het park afgespeurd.