ROTTERDAM - De politie is nog altijd bezig met het zoeken naar stoffelijke resten van Farida Zagar in het Mallebos in Spijkenisse. De 22-jarige vrouw wordt sinds 5 augustus vorig jaar vermist.

Op een plek die donderdag werd aangewezen door de 34-jarige verdachte in deze zaak, wordt sinds vrijdagochtend gegraven. Medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en specialisten van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) zijn betrokken bij het onderzoek.

Volgens het OM lijkt op die plek iets te zijn begraven. Wat dat is, is nog niet duidelijk. De politie staakte de zoektocht donderdag toen het donker werd.

In het Mallebos werd in de afgelopen jaren meerdere keren gezocht naar de 22-jarige Farida. Toen werd een aantal eigendommen van haar gevonden, waaronder haar fiets en een sleutelbos. Op basis van specifieke informatie over de zaak werd donderdag besloten opnieuw in het bos te zoeken.

Tas gevonden

Het onderzoek naar de verdwijning van de vrouw werd nieuw leven ingeblazen na de arrestatie vorige maand van de 34-jarige man uit Spijkenisse. Dat gebeurde nadat de politie de tas van Farida had gevonden in een woning in Spijkenisse waar de man verbleef.

Zoektocht naar Farida in Mallebos